Dokumen Standard Prestasi (DSP)
Sains Tingkatan 3 edisi Julai 2013

Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT)
Dengan Pemetaan DSP
Sains Tingkatan 3
II klik di sini II

Taksiran Band
Sains Tingkatan 3

DSP Mengikut Topik
Sains Tingkatan 3

Contoh Borang Transit PBS Tingkatan 3

Contoh Senarai Semak Evidens PBS Tingkatan 3

Contoh Instrumen PBS Sains Tingkatan3
Hasil gabungan cikguIIcikgu Negeri Perak Tahun 2013
II klik di sini II

Senarai Evidens Band 6 PBS Sains Tingkatan 3
II klik di sini II



Lembaga Peperiksaan tidak membenarkan soalan PBS setara.
Silalah edit instrumen mengikut kesesuaian murid cikgu.



Photobucket

12 Ulasan

  1. memang akan edit pun instrumen tu.tp daerah sy ni lgsung x gabung instrumen.sdh..g kursus 4 hr tp blk xbawak instrumen kcuali yg sdiri buat ada 4 je.

    BalasPadam
  2. sdh g kursus 4 hr tak dpt bwk blk instrumen pu

    BalasPadam
  3. cikgu, cuba mintak kt JU yg bt penataraan di daerah cikgu. utk instrumens dr daerah sy, sy akan upload kemudian..skarang ni sy tgh rehatkan minda, enjoy cuti sekoloh :)

    BalasPadam
  4. Soalan pbs sains band 6 sama ja ea seluruh Malaysia ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. PBS ni dlm bhs melayu atau inggeris..sebab saya ajar sek cina..still guna english... saya pun thn dpn baru terlibat... ada dwibahasa ke eviden?

      Padam
    2. Jawatankuasa PBS sekolah yg putuskan penggunaan bahasa dalam PBS. cikgu boleh rujuk pd penolong kanan.

      tp sebenarnya x ada masalah nk buat instrumen dlm BM, BI atau dwibahasa.

      Padam
  5. terima kasih admin atas maklumat yang di share kat blog ni...sgt2 berguna

    BalasPadam
  6. terima kasih juga kpd cikgu hijau zamrud. mintak halalkan penggunaan bahan yer...

    BalasPadam
  7. cikgu saya nak tanya band 6 dalam bab 2 tu tak perlu buat folio atau buku skrap ke.hanya presentation power point je ye.?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh bt dlm pelbagai bentuk. kalau cikgu suruh bt dalam bentuk power point, adik cuba print out handout power point sahaja

      Padam

Catat Komen