http://www.mamaniza.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html 


Assalamualaikum
Sempena Cuti Tahun Baru Cina ni
saya nak menyahut jemputan Blogger Mamaniza @ Norhasniza
yang sedang membuat segmen Pencarian 50 bloglist mamaniza.com 


Sebenarnya saya dah berhenti menyertai segmen
sebab kehidupan yang semakin sibuk
sehinggakan nak update entri untuk blog sendiri pun tak sempat
tapi disebabkan saya suka sangat dengan blog mamaniza.com
dan sokongan mamaniza terhadap blog saya
saya sertai segmen ini.


Tersenarai atau tidak dalam bloglist mamaniza,
saya tak kisah.
tapi dalam bloglist saya, tetap ada blog mamaniza.
senang nak terjah entri baru mamaniza.


8 Ulasan

Unknown berkata…
assalamualaikum cikgu, alhamdulillah terima kasih atas sokongan cikgu terhadap pencarian 50 bloglist mama ni.. :)
bicara mak dara berkata…
Assalammualaikum.. Selamat bersegmen :)
Azwar Syuhada berkata…
selamat bersegmen...
fragmenbiru berkata…
Salam... Abak datang dan follow kalau belum follow...jemput ke blog Abak jugak..hehe..salam ukhuwah.. ^___________________________________^
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html
maszie71@gmail.com berkata…
singgah dari segmen yg sama
follow sini juga :)
Mia Liana berkata…
salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html
Unknown berkata…
Salam, Nad datang jalan -jalan . Jemput sini :)
Azhafizah MN berkata…
Assalamualaikum..baru ada masa nak singgah berblogwalking dari segmen yang sama.Jemput singgah kembali :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html
Terbaru Lebih lama