Lembaga Peperiksaan telah menubuhkan Bilik Gerakan PBS yang bertujuan untuk menangani isu-isu PBS serta memberi khidmat bantu pelaksanaan PBS.


Sebarang pertanyaan berkenaan pelaksanaan PBS boleh menghubungi talian seperti di bawah:


Talian Meja Bantuan:

03 - 8889 3640/ 
03 - 8889 3520/ 
03 - 8889 3601/ 
03 - 8889 3551/ 
03 - 8884 3022


Waktu Operasi: 8.00 pagi - 10.00 malam

5 Ulasan

Cekgu Norazimah berkata…
alahai..takmo telefon2 ni..mmg dorang tak angkat pun ! saja je tu cover line..ops ! terlebey suda..hehe
Tetamu Istimewa berkata…
Amboi, CN...hehehhe...

Em... no komen.
farahiyah berkata…
ape2 pun...sy dh bebas dr pbs. selamat berPBS ye CN n TI :)
Unknown berkata…
Tahniah cikgu sbb dapat naik pangkat..i am so proud of you..
Still remember me? sama kursus KBAT kat RECSAM last year....jangan risau kalau datang Sarawak, Sarawak negeri yang amat tinggi nilai perpaduannya...jadi senang bagi cikgu nak settle down dalam masa yang singkat.. kalau ada masa datang ke Sri Aman, cari la saya...
farahiyah berkata…
igt2....mmg niat dh sampai cni nk jln2 sarawak. kalau ade plan g sri aman, sy roger yerk!
Lebih baharu Lebih lama