KATA ALU-ALUAN MAJALAH SEKOLAH TAHUN 2015 OLEH MENTERI PENDIDIKAN MALAYSIABerikut adalah Kata Alu-aluan Sekolah Tahun 2015 oleh  Menteri Pendidikan Malaysia, YBhg Dato’ Sri Dr Mahdzir Bin Khalid  untuk diletakkan dalam majalah sekolah tahun 2015. Kata-kata Aluan Menteri Pendidikan Malaysia ini dimuat naik ke portal KPM pada 13 Oktober 2015.

 Kata Alu-aluan ini boleh dimuat turun dari portal rasmi Kementerian Pelajaran Malaysia atau dicapaian berikut:Kata Alu-aluan Sekolah Tahun 2015 oleh  Menteri Pendidikan MalaysiaSeterusnya, berikut adalah Kata Alu-aluan Sekolah Tahun 2015 oleh Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia, YBhg Dato’ Sri Dr Khair Bin Mohamad Yusof  untuk diletakkan dalam majalah sekolah tahun 2015. 
Kata-kata Aluan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia ini dimuat naik ke portal KPM pada 3 Mac 2015. 

Kata Alu-aluan ini boleh dimuat turun dari portal rasmi Kementerian Pelajaran Malaysia atau dicapaian berikut:Kata Alu-aluan Sekolah Tahun 2015 oleh Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia
Untuk rujukan di portal KPM, sila rujuk:

Sumber 1
Sumber 2


Kepada AJK Sidang Ridaksi Sekolah, semoga perkongsian ini dapat membantu anda menghasilkan majalah sekolah yang berkualiti.